Welkom bij mondhygienepraktijk Schijndel

Maak kennis met ons team

Wij zijn het team van Mondhygiënepraktijk Schijndel. We hebben hart en passie voor ons vak en willen het beste kwaliteit in mondzorg leveren.
Allemaal zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en het Kwaliteitsregister van Mondhygiënisten.
Regelmatig volgen we cursussen en bijeenkomsten om up-to-date te blijven.
Mondhygiënist Schijndel, Saaedeh Sahafi
Saeedeh Sahafi
Saeedeh Sahafi

Saeedeh is praktijkhouder en mondhygiëniste in 2003 in Nijmegen afgestudeerd. Ze heeft veel affiniteit voor parodontologie, angstpatiënten, nazorg orthodontie, nazorg implantaten, behandelen van kinderen en tandenbleken. Saeedeh werkt op maandag en vrijdag.

Pegah Khojasteh
P. Khojasteh

Pegah is mondhygiëniste bachelor of health en in 2018 afgestudeerd in Groningen.
Ze heeft affiniteit voor kindertandheelkunde, angstpatiënten, nazorg orthodontie, nazorg implantaten en parodontologie. Pegah werkt op dinsdag-woensdag-donderdag.

N

Onze visie en missie als deskundige mondhygiënisten

De deskundigheid van een mondhygiënist ligt vooral op het gebied van het voorkomen van problemen in je mond zoals gaatjes en tandvleesproblemen. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.

N

Uw gebit en tandvlees in optimale conditie

De mondhygiënist zorgt ervoor dat je gebit en tandvlees in optimale conditie blijven, maar leert je ook hoe je je mond zelf gezond en fris kunt houden. Mochten er toch problemen ontstaan, dan behandelt de mondhygiënist deze problemen in overleg met jouw.

Verwijzen

Een verwijsbrief van je tandarts is niet altijd nodig, ook niet voor je vergoeding. Bezoek aan de mondhygiënist is vrij toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud.
Mondhygienepraktijk Schijndel heeft twee mondhygiënisten die hele week behandelingen uitvoeren.
Je wordt altijd door dezelfde mondhygiëniste behandeld, als je dat wenst.
Kinderen tot 18 jaar zijn voor de mondhygiëne behandelingen GRATIS meeverzekerd.